Grillattua maissikananrintaa

3199

3 L

Piqueras Sauvignon Verdejo hanapakkaus

Espanja >DO Almansa

-%

3199

3 L

Piqueras Sauvignon Verdejo hanapakkaus

Espanja >DO Almansa

-%

Ainekset

4 nahallista maissikananrintaa

 

MAUSTEVOI
25 g pehmeää voita
1 rkl timjamia hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa ja pippuria

 

KASTIKE
1 dl majoneesia
1 rkl sinappia
tuore basilika

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Ota kanat huoneenlämpöön.

 

2. Valmista maustevoi. Laita voi kulhoon ja hienonna timjami sekä valkosipulinkynsi joukkoon. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita tasaiseksi. Työnnä maustevoita kanan nahan ja rintafileen väliin.

 

3. Tee kanalle kastike. Sekoita majoneesi ja sinappi kulhossa. Hienonna tuore basilika ja sekoita se kastikkeeseen.

 

5. Kypsennä kanoja grillin parilalla keskilämmöllä noin 8 minuuttia molemmin puolin. Ripottele grillatuille kasviksille sormisuolaa ja purista sitruunanmehua. Tarkista lihan kypsyys tikulla. Kypsän kanan lihasneste on kirkasta.

 

Tarjoile kana esimerkiksi täytettyjen sienien ja muitten grilliherkkujen kanssa!

 

Annosmäärä: 4