Grillattua kanaa ja vesimeloni-fetajuustosalaattia

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa >Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa >Pfalz

-%

Ainekset

4 kpl kananfilettä suolaa ja pippuria (chilihiutaleita)

Salaatti
puolikas vesimeloni leikattuna kuutioiksi
1 pkt fetajuustoa
½-1 punasipuli leikattuna renkaiksi
1 pkt pientä pinaattia
1 ruukku minttua, revittynä
oliiviöljyä
1 limen mehu
suolaa
pippuria

Lisukkeena
tuoretta patonkia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Melonin makeus ja fetajuuston suolaisuus saavat piristystä ja raikkautta mintusta ja limestä.

Salaatin valmistus

Leikkaa vesimeloni kuutioiksi ja punasipuli renkaiksi
Laita suureen kulhoon pinaatin ja vasta revityn mintun kera. Kaada oliiviöljyä ainesten päälle.
Lisää limenmehu ja suola sekä pippuri.
Ole varovainen suolan kanssa sillä fetajuusto on suolaista.
Kääntele salaattia varoen ja lisää viimeisenä fetajuusto juuri ennen tarjoilua.

Kanan käsittely
Pyyhi kananfileet talouspaperilla ja paista ne kunnes ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla sekä chilihiutaleita.

Tarjoilu
Tarjoile kana salaatin ja vastapaistetun patongin tai muun tuoreen vaalean leivän kanssa.

 4 annosta