Grillattua kanaa ja vesimeloni-fetajuustosalaattia

1049

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali > DOC Vinho Verde

-%

1049

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali > DOC Vinho Verde

-%

Ainekset

4 kpl kananfileetä

suolaa ja pippuria

chilihiutaleita

1 limen mehut

 

VESIMELONI-FETASALAATTI
puolikas vesimeloni
1 pkt fetajuustoa
½-1 punasipuli
1 pkt pientä pinaattia
1 ruukku minttua
loraus oliiviöljyä
1 limen mehu
suolaa ja pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Grillattu kana saa rinnalleen ihanan kesäisen lisukkeen. Melonin makeus ja fetajuuston suolaisuus saavat raikkautta mintusta ja limestä!

 

1. Leikkaa vesimeloni kuutioiksi ja punasipuli renkaiksi ja siirrä ne suureen kulhoon. Pese pinaatti sekä minttu ja revi ne kulhoon.

 

2. Kaada oliiviöljyä ainesten päälle ja pyörittele niitä kulhossa. Lisää limenmehu, suola sekä pippuri ja sekoita aineksia.

 

3. Kääntele salaattia varoen ja lisää viimeisenä fetajuusto juuri ennen tarjoilua.

 

4. Grillaa kanafileet, kunnes ne ovat kypsiä. Älä kääntele liikaa, jotta kana ei kuivahda! Mausta suolalla, pippurilla sekä chilihiutaleilla. Purista päälle limen mehua.

 

5. Leikkaa kanan fileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja lisää salaatin joukkoon.

 

Tarjoile vastapaistetun patongin tai muun tuoreen vaalean leivän kanssa.

 

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: noin 30 min