Grillattua kanaa ja vesimeloni-fetajuustosalaattia

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

4 kpl kananfilettä

suolaa ja pippuria

(chilihiutaleita)

 

Salaatti
puolikas vesimeloni leikattuna kuutioiksi
1 pkt fetajuustoa
½-1 punasipuli leikattuna renkaiksi
1 pkt pientä pinaattia
1 ruukku minttua, revittynä
oliiviöljyä
1 limen mehu
suolaa
pippuria

 

Lisukkeena
tuoretta patonkia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Melonin makeus ja fetajuuston suolaisuus saavat piristystä ja raikkautta mintusta ja limestä.

1. Leikkaa vesimeloni kuutioiksi ja punasipuli renkaiksi ja siirrä ne suureen kulhoon. Pese pinaatti sekä minttu ja revi ne kulhoon, jossa vesimeloni ja punasipuli.

 

2. Kaada oliiviöljyä ainesten päälle ja pyörittele niitä kulhossa. Lisää limenmehu ja suola sekä pippuri ja sekoita aineksia.

 

3. Kääntele salaattia varoen ja lisää viimeisenä fetajuusto juuri ennen tarjoilua.

 

Ole varovainen suolan kanssa sillä fetajuusto on suolaista.

 

4. Pyyhi kananfileet talouspaperilla ja paista niitä pannulla kunnes ne ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla sekä chilihiutaleita.

 

5. Leikkaa kanan fileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja lisää salaatin joukkoon.

 

6. Lisää fetajuusto viimeisenä salaatin päälle ja vie kulho tarjoiltavaksi.

 


Tarjoile vastapaistetun patongin tai muun tuoreen vaalean leivän kanssa.

 

Annosmäärä: 4 annosta
Valmistusaika: 20min