Green curry

849

750 ml

Espiritu de Chile Semi Sweet Sauvignon Blanc

Chile >Valle Central

-%

849

750 ml

Espiritu de Chile Semi Sweet Sauvignon Blanc

Chile >Valle Central

-%

Ainekset

400g broilerinfileetä
1 tlk kookosmaitoa
6 kpl thai-munakoisoja (tai 1/2 kesäkurpitsa)
1 pss pakasteherneitä
1 rkl vihreää currytahnaa
5 limenlehteä
1 rkl kalakastiketta
1 vihreä paprika
1 rkl ruokosokeria
2 valkosipulinkynttä
½ chili
1 punainen paprika
1 sipuli tuoretta basilikaa
1 pussi kaffir-limetin lehtiä

VIHREÄ CURRYTAHNA:
5-10 pientä thaichiliä
2 sitruunaruohotankoa
1 dl tuoretta korianteria
5 valkosipulinkynttä
2 rkl raastettua inkivääriä
1 limenkuori raasteena
1 limenmehu
2 rkl jauhettua korianteria
1 rkl jauhettua jeeraa
2 tl suolaa
0,5 dl ruokaöljyä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Ruokatuliainen Thaimaasta – mausteinen Green Chicken Curry! Green Curry broileripadan herkullinen maku syntyy kookosmaidosta, kaffirlimestä, inkivääristä ja korianterista.

 

1. Kaada wokkiin 1/3 kookosmaidosta. Anna kiehua kasaan hetki. Lisää currytahna. Sekoita tasaiseksi.

 

2. Lisää kanat pannulle ja paista pinta kiinni. Lisää kalakastike, valkosipuli, sipuli, chili ja limenlehdet.

 

3. Laita pannulle myös loput kasvikset, paistele hetki. Kaada loput kookosmaidosta ja loput ainekset sekaan. Anna vihreän curryn kiehua 5 minuuttia.

 

4. Ota ruoka levyltä ja anna maustua muutama minuutti. Tarjoa vihreä curry kuumana riisin kera!