Grande makkaraperunat

1399

750 ml

Gran Marius Reserva Selección

Espanja > DO Almansa

-%

1399

750 ml

Gran Marius Reserva Selección

Espanja > DO Almansa

-%

Ainekset

6 kypsää perunaa
2 tl rypsiöljyä
4 kuorellista makkaraa
1 tl grillimaustetta
1/2 punainen paprika
1 sipuli ja valkosipulinkynsi
1 kourallinen siitakesieniä
voita maistamiseen
ripaus suolaa ja pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Laita uuni lämpiämään 190C asteeseen ja vuoraa uunipelti valmiiksi leivinpaperilla.

 

1. Lohko perunat suoraan uunipellille ja valele rypsiöljyllä. Tee makkaroiden pintaan terävällä veitsellä viiltoja, levitä pellille perunoiden sekaan ja mausta koko komeus grillimausteella.

 

2. Siirrä pelti valmiiksi kuumenevaan uuniin.

 

3. Suikaloi punainen paprika, kuoritut sipulit ja puhdistetut siitakesienet. Kuumenna laakealla pannulla voi ja ruskista, kunnes sipulien ja paprikan rakenne pehmenee.

 

4. Mausta kasvikset suolalla ja pippurilla ja lisää uunipellille perunoiden ja makkaroiden joukkoon.

 

5. Paahda uunissa vielä noin 10 minuuttia, jotta paprikat ehtivät saada vähän väriä. Nosta makkaraperunat uunista, kun haluttu väri on saavutettu.

 

6. Mausta koko pelti vielä suolalla ja sekoita hyvin. Jos haluat kokonaisuudelle tuoreutta, lisää seoksen joukkoon suikaloituja retiisejä, fenkolia tai tuoreita yrttejä. Nauti Grande makkaraperunat makean sinapin, majoneesin, ketsupin ja etikkaisen kurkkusalaatin kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 4

Noin 2,30€ per annos