Couscousilla täytetyt herkkusienet

1498

750 ml

Viva Valentina Il Classico Organic

Italia >IGP Puglia

-%

1498

750 ml

Viva Valentina Il Classico Organic

Italia >IGP Puglia

-%

Ainekset

8 iso herkkusientä
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa
2 valkosipulin kynttä
2 dl couscousia
3 dl kuumaa kasvislientä
2 rkl voita
suolaa
mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Täytetyt herkkusienet mielletään usein kesäiseksi grilliruoaksi, mutta voi niitä valmistaa ympäri vuoden uunissakin! Voit myös käyttää reilumman kokoisia Portobello-sieniä.

 

1. Huuhtele herkkusienet ja poista varret.

 

2. Paista couscousia pannulla voissa 2 minuuttia. Lisää joukkoon kuumaa kasvislientä ja hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

3. Peitä pannu kannella ja anna couscousin turvota 5 minuuttia.

 

4. Sekoita joukkoon parmesaanijuusto ja hienonnettu persilja. Voit myös käyttää tähän aurajuustoa, fetaa tai muita höysteitä oman maun mukaan!

 

5. Täytä herkkusienet couscous-täytteellä ja laita vielä päälle reilu kerros juustoa.

 

6. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Koristele annos haluamillasi yrteillä!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 30 min