Chili sin carne

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/chili-sin-carne/

Tulosta resepti

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 mieto chilipalko
2 rkl öljyä
2 tl savupaprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl timjamia
500 g tomaattimurskaa
5 dl vettä
3 dl tummaa soijarouhetta
1 prk kypsiä kidneypapuja
 3 rkl soijakastiketta
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl siirappia

Perinteisen Chili con carnen kasvisversio!

Chili sin carne maistuu ihanlle!
Tulisuutta Chili sin carneen saat chilin tulisuuden ja määrän mukaan!

Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja chili, josta on poistettu siemenet.
Kuullota sipulit ja chili savupaprikajauheen ja juustokuminan kanssa öljyssä paistokasarissa.
Mausta timjamilla.
Lisää tomaattimurska, huuhdo tölkki vedellä ja lisää joukkoon.
Lisää soijarouhe ja sekoita.
Kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen 15–20 minuuttia.
Lisää haudutuksen aikana joukkoon siivilässä huuhdotut pavut. Mausta soijakastikkeella, tomaattipyreellä ja siirapilla.
Tarkista maku!

Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Valmistusaika: 20 min
Annos neljälle

Charles de Fère Blanc de Blancs Brut sopii loistavasti tuliselle ruualle!