Camembert uunissa

2648

750 ml

Bouchard Hautes-Côtes de Beaune

Ranska > Bourgogne

-%

2648

750 ml

Bouchard Hautes-Côtes de Beaune

Ranska > Bourgogne

-%

Ainekset

1 Camembert-juusto puisessa rasiassa

1 ranskalainen maalaisleipä

 

viikunoita

pähkinöitä

hunajaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Esilämmitä uuni 180C asteeseen.

 

1. Poista muovikääre juuston ympäriltä ja laita se takaisin puurasiaan. Leikkaa juuston pintaan viiltoja. Paista uunissa n. 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut sisältä.

 

2. Ota juusto uunista ja tarjoile lämpimänä dipattavaksi maalaisleivän kanssa.

 

Tarjoa uunijuuston kanssa esimerkiksi rouhittuja pähkinöitä, hunajaa tai tuoreita viikunoita.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4