Broileripastaa ja tomaattipestoa

969

1 L

Espiritu de Chile Viajero Syrah Cabernet kartonkitölkki

Chile

-%

969

1 L

Espiritu de Chile Viajero Syrah Cabernet kartonkitölkki

Chile

-%

Ainekset

300 g pennepastaa

450 g broilerin fileesuikaleita

250 g tuoreita kirsikkatomaatteja

190 g tomaattipestoa

suolaa

pippuria

öljyä paistamiseen

tuoretta persiljaa

parmesaania

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässäpä simppeli arkiruoka, joka syntyy vaivattomasti. Tästä on helppo tehdä myös isompi satsi, josta riittää useammalle päivälle ja isommallekin poppoolle.

 

1. Mausta broilerin fileesuikaleet suolalla ja pippurilla. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.

 

2. Valmista pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti ja säästä reilu desi keitinvettä syrjään.

 

3. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista fileesuikaleet.

 

4. Lisää kirsikkatomaatit pannulle ja kuumenna sekoitellen, kunnes tomaattien rakenne murtuu. Lisää pannulle tomaattipesto ja vähän kerrallaan pastan keitinvettä, ettei kastikkeesta tule liian vetistä.

 

5. Laske lämpöä ja sekoita pastat kastikkeen joukkoon.

 

Tarjoa lämpimänä, ja koristele hienonnetulla persiljalla ja parmesaaniraasteella.

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4