Ainekset
300 g pennepastaa
450 g broilerin fileesuikaleita
250 g tuoreita kirsikkatomaatteja
190 g tomaattipestoa
suolaa
pippuria
öljyä paistamiseen
tuoretta persiljaa
parmesaania
VALMISTUSOHJE
Tässäpä simppeli arkiruoka, joka syntyy vaivattomasti. Tästä on helppo tehdä myös isompi satsi, josta riittää useammalle päivälle ja isommallekin poppoolle.
1. Mausta broilerin fileesuikaleet suolalla ja pippurilla. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
2. Valmista pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti ja säästä reilu desi keitinvettä syrjään.
3. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista fileesuikaleet.
4. Lisää kirsikkatomaatit pannulle ja kuumenna sekoitellen, kunnes tomaattien rakenne murtuu. Lisää pannulle tomaattipesto ja vähän kerrallaan pastan keitinvettä, ettei kastikkeesta tule liian vetistä.
5. Laske lämpöä ja sekoita pastat kastikkeen joukkoon.
Tarjoa lämpimänä, ja koristele hienonnetulla persiljalla ja parmesaaniraasteella.
Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4