Bellini

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

10 cl italialaista kuohuviiniä

5 cl persikkapyreetä

tuore persikanlohko

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Bellini-kuohuviinidrinkki kehitettiin venetsialaisen renessanssiajan taidemaalari Giuseppe Bellinin kunniaksi. Käytä tähän drinkkiin jääkaappikylmää italialaista kuohuviiniä sekä persikkapyreetä.

 

1. Mittaa persikkapyree kuohuviinilasin pohjalle.

 

2. Kaada kuohuviini lasiin, sekoita hellästi, ettei viinistä katoa kaikki kuplat.

 

3. Koristele leikkaamalla persikanlohkoon halkio, ja asettamalla lohko lasin reunalle.

 

Drinkin makeutta voit säätää valitsemalla kuivemman tai makeamman kuohuviinin.