BBQ -Pitakebab

Ainekset

4 kpl pitaleipiä

400 g kebablastuja

öljyä paistamiseen

BBQ-kastiketta

2 kpl tomaattia

1 kurkku

salaattia

1 pkt fetajuustoa

 

MARINOITU PUNAKAALI JA PUNASIPULI

200 g punakaalia
2 punasipulia
3 rkl rypsiöljyä
3 rkl sokeria
3 rkl riisiviinietikkaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kebabilla täytetyistä pitaleivistä tulee herkullisia myös kotikonstein!

 

1. Pilko punakaali ja punasipuli suikaleiksi ja laita marinoitumaan: lisää kulhoon öljy, sokeri ja riisiviinietikka. Anna marinoitua mielellään ainakin 1 h.

 

2. Paista kebablastuja öljyssä kunnes lastut ovat ruskistuneet. Kaada sitten lastujen päälle reilusti BBQ-kastiketta.

 

3. Pilko haluamasi täytteet: esimerkiksi tomaattia, fetaa, salaattia ja kurkkua. Lämmitä pitaleivät mikrossa.

 

4. Kasaa täytteet pitaleipien sisään.

 

Annos: 4

Valmistusaika: 20 min + 1 h marinoituminen

Noin 3,8€ per annos