Bao bun BBQ-possulla

1298

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-%

1298

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-%

Ainekset

2 pkt bao -sämpylöitä (8 kpl)

400 g lihasuikaleita

1 dl BBQ -kastike

2 rkl hoisin-kastiketta

1 rkl sriracha-chilikastiketta

1 rkl hunajaa

seesaminsiemeniä

tuore korianteri viimeistelyyn

 

SOIJAKURKUT

1 kurkku

2 rkl sokeria

2 rkl soijakastiketta

4 rkl riisiviinietikkaa

1-2 rkl rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Bao bun, eli aasialainen täytetty höyrysämpylä! Höyrysämpylät voit ostaa valmiina kaupasta, tai vaihtoehtoisesti tehdä itse. Tällä kertaa täytteeksi pääsee soijakurkut sekä BBQ-possu!

 

1. Aloita soijakurkkujen valmistamisella. Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi ja aseta kulhoon. Lisää joukkoon soijakastike, riisiviinietikka, sokeri sekä rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä. Anna maustua vähintään 30 minuuttia kylmässä ennen tarjoilua.

 

2. Yhdistä kulhossa lihasuikaleiden kanssa BBQ-kastike, hoisin, hunaja sekä sriracha. Sekoita hyvin ja paista pannulla.

 

3. Lämmitä bao -höyrysämpylät paketin ohjeen mukaan ja täytä ne soijakurkuilla sekä BBQ-possulla. Viimeistele seesaminsiemenillä ja korianterilla!

 

Valmistusaika: 40 min

Annosmäärä: 8 kpl

Spread the love