Appelsiinilohi

1199

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

1199

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

Ainekset

600 g lohta

1 prk (120g) smetanaa

1 appelsiinin kuori

1/2 appelsiinin mehu

suolaa ja pippuria

 

KORISTELUUN

1 appelsiini

1 sitruuna

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Rosan appelsiinilohi on näyttävä ja herkullinen! Täydellinen tarjottava, kun kutsut perheen tai ystävät luoksesi syömään.

 

1. Aseta lohi nahkapuoli alaspäin uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita uuni 200 asteeseen lämpenemään.

 

2. Lisää smetana kulhoon ja lisää joukkoon appelsiinin kuorta sekä mehua. Sivele smetanaseos lohen päälle.

 

3. Viipaloi sitruunaa sekä appelsiinia. Voit lisätä myös veriappelsiinia, jolloin saat entistä näyttävämmän annoksen. Asettele viipaleet lohen päälle.

 

4. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 min. Tarjoile lohi esimerkiksi perunamuusin tai rosmariiniperunoiden kanssa!

 

Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 4-5

Spread the love