Ainekset
1 paketti tuorepastaa
1 laakerinlehti
2 rkl tryffeli-öljyä
50g parmesaania
3 rkl voita
suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
Spread the love
1. Keitä pasta suolavedessä laakerinlehden kanssa pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta ylimääräiset nesteet pois ja kaada takaisin kattilaan. Poista laakerinlehti. Kaada joukkoon reilulla kädellä tryffeliöljyä.
2. Lisää joukkoon voi ja vuoltu parmesaani. Sekoita kevyesti kunnes voi sulaa ja siirrä kattila syrjään. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kasaa tryffelispasta lautasille ja koristele halutessasi parmesaanilla ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile tryffeliöljyn kanssa.
Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4 annosta