Alle 15 minuutin tryffelipasta

1747

750 ml

Antonin Rodet Pinot Noir

Ranska >AC Bourgogne

-%

1747

750 ml

Antonin Rodet Pinot Noir

Ranska >AC Bourgogne

-%

Ainekset

1 paketti tuorepastaa
1 laakerinlehti
2 rkl tryffeli-öljyä
50g parmesaania
3 rkl voita
suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä pasta suolavedessä laakerinlehden kanssa pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta ylimääräiset nesteet pois ja kaada takaisin kattilaan. Poista laakerinlehti. Kaada joukkoon reilulla kädellä tryffeliöljyä.

2. Lisää joukkoon voi ja vuoltu parmesaani. Sekoita kevyesti kunnes voi sulaa ja siirrä kattila syrjään. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kasaa tryffelispasta lautasille ja koristele halutessasi parmesaanilla ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile tryffeliöljyn kanssa.

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4