Viva Valentina Organic Pinot Grigio

1349

Tuotekuvaus

Samettisen ja huippusuositun Vuoden Punaviini 2018- kilpailun voittajan sisko, joka säväyttää räväkällä pirteydellään sekä luonnonmukaisuudellaan! Valkoviiniin on käytetty ainoastaan luomutuotannollisia rypäleitä, jotka on kerätty yön pikkutunneilla Sisilian saarelta Italiasta. Sisiliassa osa viinitarhoista sijaitsee jopa 900 metrin korkeudessa uhmaten tulivuoria, jonka seurauksena viinien makumaailma on laaja ja hapokkuus pysyy korkeana kuumasta sekä kuivasta ilmastosta huolimatta.

Sisilian tyypillinen tuliperäinen eli vulkaaninen maaperä lisää myös Viva Valentina valkoviinin makua mineraalisuuden merkeissä, jonka voi tuntea suuta raikastavana sekä miellyttävän tuntemuksena jälkimaussa.

Tämän samettisen ihmeen makumaailmasta löytyy myös runsaasti hedelmäisyyttä kuten viheromenaa, päärynää sekä sitruunaa. Maku on kuiva ja helposti lähestyttävä.
Viva Valentina viinitilan omistajat ovat viljelleet viiniä jo vuosikymmenten ajan ja ovatkin erikoistuneet luomutuotannollisten sekä myös vegaaniystävällisten valko-,rosee- sekä punaviinien valmistukseen.

Helpoiten Viva Valentinan tunnistat sen pirteästä sekä silmiin painuvasta samettisen pehmeästä olemuksesta. Käy korkkaamassa uusi suosikki!

Kuiva, keskihapokas, persikkainen, keltaomenainen, kypsän sitruksinen, kevyen mausteinen, hennon paahteinen

Tuotenumero: 956337

Alkuperä: Italia > IGT Terre Siciliane

Rypäle: Pinot Grigio

Alkoholipitoisuus: 13,0

Sokeri: 7,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Viva Valentina

Salaatit ja kasvisruoka, simpukat ja osterit, pasta ja pizza, pikkusuolaiset