Viva Valentina Organic Pinot Grigio Hanapakkaus

3998

Tuotekuvaus

Samettisen ja huippusuositun Vuoden Punaviini 2018- kilpailun voittajan sisko, joka säväyttää räväkällä pirteydellään sekä luonnonmukaisuudellaan! Valkoviiniin on käytetty ainoastaan luomutuotannollisia rypäleitä, jotka on kerätty yön pikkutunneilla Sisilian saarelta Italiasta. Sisiliassa osa viinitarhoista sijaitsee jopa 900 metrin korkeudessa uhmaten tulivuoria, jonka seurauksena viinien makumaailma on laaja ja hapokkuus pysyy korkeana kuumasta sekä kuivasta ilmastosta huolimatta.

Sisilian tyypillinen tuliperäinen eli vulkaaninen maaperä lisää myös Villa Valentina valkoviinin makua mineraalisuuden merkeissä, jonka voi tuntea suuta raikastavana sekä miellyttävän tuntemuksena jälkimaussa.

Tämän herkullisen valkoviinin makumaailmasta löytyy myös runsaasti hedelmäisyyttä kuten viheromenaa, päärynää sekä sitruunaa. Maku on kuiva ja helposti lähestyttävä.
Viva Valentina viinitilan omistajat ovat viljelleet viiniä jo vuosikymmenten ajan ja ovatkin erikoistuneet luomutuotannollisten sekä myös vegaaniystävällisten valko-,rosee- sekä punaviinien valmistukseen.

Kuiva, keskihapokas, persikkainen, keltaomenainen, mausteinen

Tuotenumero: 944578

Alkuperä: Italia > IGT Terre Siciliane

Rypäle: Pinot Grigio

Alkoholipitoisuus: 13,0

Sokeri: 6,0g/l

Koko: 3,0 l

Tuottaja: Viva Valentina

Salaatit ja kasvisruoka, pasta ja pizza, pikkusuolaiset, rasvainen kala