Viva Valentina Organic Pinot Grigio Hanapakkaus

2398

Tuotekuvaus

Suuren suosion saavuttanut Viva Valentina Organic Pinot Griogio on nyt saatavilla kätevässä 1,5 litran hanapakkauksessa ja se suorastaan säväyttää räväkällä pirteydellään sekä luonnonmukaisuudellaan!

Tähän valkoviiniin on käytetty ainoastaan luomutuotannollisia rypäleitä, jotka on kerätty yön pikkutunneilla Sisilian saarelta Italiasta. Sisiliassa osa viinitarhoista sijaitsee jopa 900 metrin korkeudessa uhmaten tulivuoria, jonka seurauksena viinien makumaailma on laaja ja hapokkuus pysyy korkeana kuumasta sekä kuivasta ilmastosta huolimatta.

Sisilian tyypillinen tuliperäinen eli vulkaaninen maaperä tuo myös Viva Valentina Organic Pinot Grigion makumaailmaan raikasta mineraalisuutta, jonka voi tuntea suuta raikastavana sekä miellyttävän tuntemuksena jälkimaussa.
Tämän raikkaan ihmeen makumaailmasta löytyy myös runsaasti hedelmäisyyttä kuten viheromenaa, päärynää sekä sitruunaa. Maku on kuiva ja helposti lähestyttävä.

Villa Valentina viinitilan omistajat ovat viljelleet viiniä jo vuosikymmenten ajan ja ovatkin erikoistuneet luomutuotannollisten sekä myös vegaaniystävällisten valko-,rosee- sekä punaviinien valmistukseen.

Kuiva, keskihapokas, persikkainen, keltaomenainen, mausteinen

Tuotenumero: 911683

Alkuperä: Italia > IGT Terre Siciliane

Rypäle: Pinot Grigio

Alkoholipitoisuus: 13,0

Sokeri: 6,0g/l

Koko: 1,5l

Tuottaja: Viva Valentina

Salaatit ja kasvisruoka, pasta ja pizza, pikkusuolaiset, rasvainen kala