Setencostas Fresh & Fruity

998

Tuotekuvaus

Setencostas viiniin käytetyt rypäleet tulevat Portugalista, suuremmalta Lissabonin alueelta, auringon suutelemilta tasaisilta viinitarhoilta läheltä Atlanttia luoden optimaaliset olosuhteet rypäleiden kasvatukseen. Viini on makumaailmaltaan hyvin raikas sekä mineraalinen, ja siitä voi löytää trooppisten hedelmien kuten persikoiden ja päärynöiden aromeita.
Viinin raikas hapokkuus ja sen miellyttävä sekä helposti lähestyttävä suutuntuma tekee viinistä oivan kumppanin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Viini kuuluu palkintoja rohmuneeseen Quinta das Setencostas- tuoteperheeseen, joka on yksi Suomen suosituimmista viineistä!

Casa Santos Lima on perheomisteinen viiniyritys, joka on viljellyt viiniä jo useamman sukupolven ajan. Heidän viinitilansa sijaitsee Portugalin Alenquerissa, n. 45km Lissabonista pohjoiseen ja he ovat Portugalin yksi suurimmista tuottajista. Yritys toimii ja tuottaa viinejä Lissabonin, Algarven, Alentejon, Vinho Verden sekä Douron alueilta. 90% heidän tuotannostaan palvelee kuluttajia yli 50 maassa ympäri maapallon. Casa Santos Lima on voittanut lukuisia paikallisia sekä kansainvälisiä viinipalkintoja ja heidän hintalaatusuhdettaan on kehuttu Suomen markkinoillakin erinomaiseksi. Yrityksellä on myös erittäin läheinen suhde labradorinnoutajiin ja omistajaperheessä harrastetaankin jopa kennelitoimintaa.

Luonnehdinta
Puolikuiva, hapokas, sitruksinen, päärynäinen, viheromenainen
Tuotteen yksityiskohdat

Tuotenumero: 901528

Alkuperä: Portugali > IG Lisboa

Rypäle: Sauvignon Blanc, Viognier, Arinto

Alkoholipitoisuus: 12,5

Sokeri: 9,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Casa Santos Lima

Suositeltavaa ruokaa
Seurustelujuoma, kana ja kalkkuna, salaatit ja kasvisruoka, rasvainen kala