Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

1349

Tuotekuvaus

Tyylikäs Pfalzin alueen luomuvalkoviini. Tämä viini soveltuu mös vegaaneille, sillä sen valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä ainesosia!

Runsaan hedelmäinen makumaailma raikkaan mineraalisuuden säestämänä tekee tästä erinomaisen seurusteluviinin, mutta voit myös helposti yhdistää tämän viinin erilaisille kasvisruoille.

Ruppertsberger on osuuskunta, joka saa nimensä pienestä kylästä Saksan Pfalzin viinialueen sydämessä. Tämä osuuskunta perustettiin vuonna 1968 kun kaksi viininviljelysosuuskuntaa, Ruppertsberger Winzerverein ja Winzerverein Hoheburg yhdistyivät Ruppertsberger Weinkeller Hoheburgiksi.

Vuonna 2004 Ruppertsbergerin osuuskuntaan liittyi myös naapurikylän Königsbachin osuuskunta. Ruppertsbergerin tuotteet tunnistaa hyvin usein etiketissä käytetystä vaakunasta, joka on kehitetty kunnioittamaan alueen pitkää viininviljelyshistoriaa sekä pienviljelijöiden panosta viinien kasvatuksessa.
Ruppertsbergerin nykyinen filosofia pohjautuu kestävään viininvalmistukseen sekä luontoa kunnioittaviin arvoihin, jonka seurauksena he ovat lisänneet pullotuotteidensa lisäksi myös ympäristöystävälliset hanapakkaukset valikoimaansa.

Kuiva, hapokas, viheromenainen, limettinen, valkoherukkainen, mineraalinen, hennon yrttinen

Tuotenumero: 911103

Alkuperä: Saksa > Pfalz

Rypäle: Riesling

Alkoholipitoisuus: 12,5

Sokeri: 8,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Ruppertsberger

Kana ja kalkkuna, salaatit ja kasvisruoka, rasvainen kala, äyriäiset