Ruppertsberger Imperial Rosé

1049

Tuotekuvaus

Roseeviinien kasvaneen kysynnän vuoksi Ruppertsberger on luonut versionsa laadukkaasta Roseesta.

Ihanan luonteikas viini, josta löytyy hekumallista metsän marjaisuutta sekä mansikkaa, joita säestää raikas hapokkuus ja vivahteikas mineraalisuus. Loistava kumppani seurusteluhetkiin tai monipuolisesti ruokapöytään.

Ruppertsberger on osuuskunta, joka saa nimensä pienestä kylästä Saksan Pfalzin viinialueen sydämessä. Tämä osuuskunta perustettiin vuonna 1968 kun kaksi viininviljelysosuuskuntaa, Ruppertsberger Winzerverein ja Winzerverein Hoheburg yhdistyivät Ruppertsberger Weinkeller Hoheburgiksi.

Vuonna 2004 Ruppertsbergerin osuuskuntaan liittyi myös naapurikylän Königsbachin osuuskunta. Ruppertsbergerin tuotteet tunnistaa hyvin usein etiketissä käytetystä vaakunasta, joka on kehitetty kunnioittamaan alueen pitkää viininviljelyshistoriaa sekä pienviljelijöiden panosta viinien kasvatuksessa.
Ruppertsbergerin nykyinen filosofia pohjautuu kestävään viininvalmistukseen sekä luontoa kunnioittaviin arvoihin, jonka seurauksena he ovat lisänneet pullotuotteidensa lisäksi myös ympäristöystävälliset hanapakkaukset valikoimaansa.

Puolikuiva, hapokas, mansikkainen, vadelmainen, sitruksinen, hennon kukkainen

Tuotenumero: 927198

Alkuperä: Saksa

Rypäle: Lemberger, Dornfelder

Alkoholipitoisuus: 11,0

Sokeri: 16,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Ruppertsberger Weinkeller

Kana, kalkkuna, salaatit, kasvisruoka ja rasvainen kala