Ruppertsberger Imperial Riesling

1349

Tuotekuvaus

Ruppertsberger Imperial Riesling sai KUNNIAMAININNAN Vuoden Viinit – kilpailussa

Sarja: Euroopan valkoviinit, hinta 13-18 euroa

★★★★ – Harmoninen, laadultaan erinomainen -Viinilehti

”LÖYTÖ” – Viinilehti

Laadultaan erinomaisen saksalaisen valkoviinin pirteän raikas makumaailma laittaa veden kielelle limetin, sitruksen, päärynän sekä viheromenan muodossa. Viinistä löytyy myös hentoa kukkaisuutta joka pyöristää makua. Jälkimaku on eloisan runsas kokonaisuus hedelmiä sekä sitä kuuluisaa mineraalisuutta, joka nostattaa veden kielelle ja tekee viinistä erinomaisen kumppanin ruoalle!

Ruppertsberger on osuuskunta, joka saa nimensä pienestä kylästä Saksan Pfalzin viinialueen sydämessä. Tämä osuuskunta perustettiin vuonna 1968 kun kaksi viininviljelysosuuskuntaa, Ruppertsberger Winzerverein ja Winzerverein Hoheburg yhdistyivät Ruppertsberger Weinkeller Hoheburgiksi.

Vuonna 2004 Ruppertsbergerin osuuskuntaan liittyi myös naapurikylän Königsbachin osuuskunta. Ruppertsbergerin tuotteet tunnistaa hyvin usein etiketissä käytetystä vaakunasta, joka on kehitetty kunnioittamaan alueen pitkää viininviljelyshistoriaa sekä pienviljelijöiden panosta viinien kasvatuksessa.
Ruppertsbergerin nykyinen filosofia pohjautuu kestävään viininvalmistukseen sekä luontoa kunnioittaviin arvoihin, jonka seurauksena he ovat lisänneet pullotuotteidensa lisäksi myös ympäristöystävälliset hanapakkaukset valikoimaansa.

kuiva, hapokas, päärynäinen, kypsän greippinen, persikkainen, kukkainen, mineraalinen

Tuotenumero: 907337

Alkuperä: Saksa > Pfalz

Rypäle: Riesling

Alkoholipitoisuus: 13,5

Sokeri: 7g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Ruppertsberger

Blinit, sushi, rasvainen kala, kana ja kalkkuna