Ruppertsberger Imperial Riesling Sekt

1349

Tuotekuvaus

”EDULLINEN OSTOS” – Viinilehti

Tyylikäs Pfalzin alueen Riesling kuohuviini, joka on palkitun viinintekijä Gerhard Brauerin huolella ja ammattitaidolla tuottama. Pfalzin alueella on hyvin samantyylinen ilmasto, kuin Alcasessa.

Ruppertsberger on osuuskunta, joka saa nimensä pienestä kylästä Saksan Pfalzin viinialueen sydämessä. Tämä osuuskunta perustettiin vuonna 1968 kun kaksi viininviljelysosuuskuntaa, Ruppertsberger Winzerverein ja Winzerverein Hoheburg yhdistyivät Ruppertsberger Weinkeller Hoheburgiksi.

Vuonna 2004 Ruppertsbergerin osuuskuntaan liittyi myös naapurikylän Königsbachin osuuskunta. Ruppertsbergerin tuotteet tunnistaa hyvin usein etiketissä käytetystä vaakunasta, joka on kehitetty kunnioittamaan alueen pitkää viininviljelyshistoriaa sekä pienviljelijöiden panosta viinien kasvatuksessa.
Ruppertsbergerin nykyinen filosofia pohjautuu kestävään viininvalmistukseen sekä luontoa kunnioittaviin arvoihin, jonka seurauksena he ovat lisänneet pullotuotteidensa lisäksi myös ympäristöystävälliset hanapakkaukset valikoimaansa.

Tämän tuotteen ulkoasussa on korvattu usein Ruppertsbergerin käyttämä tunnistettava perinteinen vaakuna kruunulla, jonka on tarkoitus henkiä laatua ja ylellisyyttä.

Kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, viheromenainen, kevyen persikkainen, hennon paahteinen

Tuotenumero: 944403

Alkuperä: Saksa > Pfalz

Rypäle: Riesling

Alkoholipitoisuus: 11,5

Sokeri: 18,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Ruppertsberger Weinkeller

Seurustelujuoma, salaatit ja kasvisruoat, kana ja kalkkuna, rasvainen kala