Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic

1149

Tuotekuvaus

Miellyttävän hedelmäinen ja mineraalinen Riesling Saksan Pfalzin viinialueelta. Tämä luomuviini toimii loistavasti seurustelutilanteisiin ystävien ja sukulaisten kanssa sekä erilaisten kalaruokien, kasvisruokien ja keittojen kyytipoikana!
Viiniin on käytetty ainoastaan luomurypäleitä tuottajan parhaimmilta viinitarhoilta joissa perinteinen ja laadukas viinintekotaito yhdistettynä Saksan optimaaliseen ilmastoon takaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen! Tästä osoituksena Viinilehden antama arvostelu ”Laadukas ja hyvin tehty”!

Ruppertsberger on osuuskunta, joka saa nimensä pienestä kylästä Saksan Pfalzin viinialueen sydämessä. Tämä osuuskunta perustettiin vuonna 1968 kun kaksi viininviljelysosuuskuntaa, Ruppertsberger Winzerverein ja Winzerverein Hoheburg yhdistyivät Ruppertsberger Weinkeller Hoheburgiksi.

Vuonna 2004 Ruppertsbergerin osuuskuntaan liittyi myös naapurikylän Königsbachin osuuskunta. Ruppertsbergerin tuotteet tunnistaa hyvin usein etiketissä käytetystä vaakunasta, joka on kehitetty kunnioittamaan alueen pitkää viininviljelyshistoriaa sekä pienviljelijöiden panosta viinien kasvatuksessa.
Ruppertsbergerin nykyinen filosofia pohjautuu kestävään viininvalmistukseen sekä luontoa kunnioittaviin arvoihin, jonka seurauksena he ovat lisänneet pullotuotteidensa lisäksi myös ympäristöystävälliset hanapakkaukset valikoimaansa.

Kuiva, hapokas, viheromenainen, aprikoosinen, kevyen sitruksinen, hennon yrttinen

Tuotenumero: 947737

Alkuperä: Saksa > Pfalz

Rypäle: Pinot Blanc, Riesling, Chardonnay, Pinot Gris, Scheurebe

Alkoholipitoisuus: 12,5

Sokeri: 7,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Ruppertsberger

Sushi, seurustelujuoma, salaatit ja kasvisruoka, rasvainen kala