Ruppertsberger Hofstück Riesling

1199

1149

Tuotekuvaus

Suositun saksalaisen huipputuottaja Ruppertsbergerin pirteä puolimakea Riesling, jonka raikas hapokkuus sekä mineraalisuus yhdistettynä kevyeen makeuteen laittaa veden kielelle! Tämä Riesling on erinomainen sushiviini sekä tulisimpien ruokien kumppani. Sopii myös seurusteluhetkiin ja soveltuu myös vegaaneille!

Ruppertsberger on osuuskunta, joka saa nimensä pienestä kylästä Saksan Pfalzin viinialueen sydämessä. Tämä osuuskunta perustettiin vuonna 1968 kun kaksi viininviljelysosuuskuntaa, Ruppertsberger Winzerverein ja Winzerverein Hoheburg yhdistyivät Ruppertsberger Weinkeller Hoheburgiksi.

Vuonna 2004 Ruppertsbergerin osuuskuntaan liittyi myös naapurikylän Königsbachin osuuskunta. Ruppertsbergerin tuotteet tunnistaa hyvin usein etiketissä käytetystä vaakunasta, joka on kehitetty kunnioittamaan alueen pitkää viininviljelyshistoriaa sekä pienviljelijöiden panosta viinien kasvatuksessa.

Ruppertsbergerin nykyinen filosofia pohjautuu kestävään viininvalmistukseen sekä luontoa kunnioittaviin arvoihin, jonka seurauksena he ovat lisänneet pullotuotteidensa lisäksi myös ympäristöystävälliset hanapakkaukset valikoimaansa.

Puolimakea, hapokas, trooppisen hedelmäinen, päärynäinen, mineraalinen, kevyen yrttinen

Tuotenumero: 901223

Alkuperä: Saksa > Pfalz

Rypäle: Riesling

Alkoholipitoisuus: 11,0

Sokeri: 25,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Ruppertsberger

Tulinen ruoka, itämainen ruoka, sushi, seurustelujuoma