Ruppertsberger Grauburgunder

1248

1149

Tuotekuvaus

Ruppertsberger Grauburgunder sai KUNNIAMAININNAN Vuoden viinit 2023 – kilpailussa!

Sarja: Luomuvalkoviinit, hinta alle 13 euroa

Ihanan hedelmäinen valkoviini suositulta Ruppertsbergeriltä!

Tästä viinistä löytyy runsaasti hedelmäisiä vivahteita, kuten kypsää päärynäisyyttä, sitrusta ja melonisuutta. Kokonaisuutta tukevat raikkaat hapot sekä hieno yrttisyys.
Ruppertsberger Grauburgunder on todella monipuolinen ruokaviini, sillä sen voi helposti yhdistää niin kanalle kuin kaloille ja äyriäisille. Toimiipa se loistavasti myös kasvisruokien kanssa tai ihan vain sellaisenaan nautiskeluun.

Ruppertsbergerin nykyinen filosofia pohjautuu kestävään viininvalmistukseen sekä luontoa kunnioittaviin arvoihin, jonka seurauksena he ovat lisänneet pullotuotteidensa lisäksi ympäristöystävälliset hanapakkaukset valikoimaansa.
Ruppertsberger on 200 pienviljelijästä koostuva osuuskunta, joka on perustettu 1968. Vuonna 2004 Ruppertsbergerin osuuskuntaan liittyi myös naapurikylän Königsbachin osuuskunta. Ruppertsbergerin tuotteet tunnistaa hyvin usein etiketissä käytetystä vaakunasta, joka on kehitetty kunnioittamaan alueen pitkää viininviljelyshistoriaa sekä pienviljelijöiden panosta viinien kasvatuksessa.

Tiestikö, että rypälelajike Grauburgunder on toiselta nimeltään tunnetumpi Pinot Gris?

Kuiva, hapokas, keltaluumuinen, kypsän päärynäinen, sitruksinen, hunajameloninen, hennon yrttinen

Tuotenumero: 502877

Alkuperä: Saksa > Pfalz

Rypäle: Pinot Gris

Alkoholipitoisuus: 13,5

Sokeri: 6,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Ruppertsberger

Rasvainen kala, salaatit ja kasvisruoat, kana ja kalkkuna, äyriäiset