Ruppertsberger Gold Imperial Off-Dry Riesling

1399

Tuotekuvaus

Raikas ja puolimakea Riesling suositulta saksalaiselta huipputuottaja Ruppertsbergerilta! Tämän viinin raikas hapokkuus sekä mineraalisuus yhdistettynä kevyeen makeuteen laittaa veden kielelle! Tämä Riesling on erinomainen sushiviini sekä tulisimpien ruokien kumppani. Sopii myös seurusteluhetkiin ja soveltuu myös vegaaneille!

Ruppertsbergerin nykyinen filosofia pohjautuu kestävään viininvalmistukseen sekä luontoa kunnioittaviin arvoihin, jonka seurauksena he ovat lisänneet pullotuotteidensa lisäksi ympäristöystävälliset hanapakkaukset valikoimaansa.

Ruppertsberger on osuuskunta, joka saa nimensä pienestä kylästä Saksan Pfalzin viinialueen sydämessä. Tämä osuuskunta perustettiin vuonna 1968 kun kaksi viininviljelysosuuskuntaa, Ruppertsberger Winzerverein ja Winzerverein Hoheburg yhdistyivät Ruppertsberger Weinkeller Hoheburgiksi.

Vuonna 2004 Ruppertsbergerin osuuskuntaan liittyi myös naapurikylän Königsbachin osuuskunta. Ruppertsbergerin tuotteet tunnistaa hyvin usein etiketissä käytetystä vaakunasta, joka on kehitetty kunnioittamaan alueen pitkää viininviljelyshistoriaa sekä pienviljelijöiden panosta viinien kasvatuksessa.

Luonnehdinta
Puolimakea, hapokas, päärynäinen, persikkainen, viheromenainen
Tuotteen yksityiskohdat

Tuotenumero: 909026

Alkuperä: Saksa > Qualitätswein Pfalz

Rypäle: Riesling

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: 20,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Ruppertsberger

Suositeltavaa ruokaa
Salaatit ja kasvisruoka, sushi, kana ja kalkkuna, itämainen ruoka