Quinta de Porrais Reserva

5998

Tuotekuvaus

Eksklusiivinen huippuviini Portugalin Dourosta!

Quinta de Porrais on legendaarinen viinitila, joka sijaitsee Portugalin kenties arvostetuimmalla viininvalmistusalueella, Dourossa. Porraisin omisti 1800-luvulla Dona Antónia Adelaide Ferreira, portugalilaisen viininvalmistuksen Grand Old Lady. Dona Antonia oli todellinen voimanainen, joka kehitti koko viinialaa niin viininviljelyksen, kuin peltotyöläisten kohtelunkin suhteen. Nykyään Quinta de Porrais on Ferreiran perheen omistuksessa, ja huippulaadukkaita Douron viinejä valmistetaan yhteistyössä suomalaisillekin tutun Casa Santos Liman kanssa.

Quinta de Porrais Reserva on valmistettu suurella pieteetillä, alusta loppuun käsityönä. Erittäin jyrkkärinteisen Douron jokilaakson kotoperäiset Touriga Nacional, Touriga Franca ja Souzão -rypäleet ovat saaneet kypsyä tasaisesti, ja ainoastaan parhaat yksilöt on valikoitu käytettäväksi tähän viiniin. Quinta de Porrais Reservaa on kypsytelty ranskalaisissa tammitynnyreissä vuoden päivät ennen myyntiin laskua.

Intensiivinen, elegantti, kompleksinen, tasapainoinen ja tyylikäs on vain muutama ylistyssana tästä huippuviinistä, jota voisi kuvailla loputtomiin, mutta joka samalla vetää sanattomaksi… Tämä pitää kokea itse!

Täyteläinen, tanniininen, karhunvatukkainen, mausteinen, yrttinen

Tuotenumero: 916121

Alkuperä: Portugali > DOP Douro

Rypäle: Souzão, Touriga Franca, Touriga Nacional

Alkoholipitoisuus: 14,5

Sokeri: 3,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Quinta de Porrais

Nauta, voimakkaat juustot, pataruoka, nautiskelujuoma