Quinta da Espiga Reserva muovipullo

1152

1098

Tuotekuvaus

Erittäin suosittu Quinta da Espiga on siirtynyt nyt kätevään 1 litran muovipulloon! Kätevä ja kevyt kantaa eikä tarvitse pelätä lasinsiruja!

Herkullinen ja tumman marjainen punaviini, joka toimii mainiosti seurusteluun sekä ruokapöytään erittäin monipuolisesti.

Viinin alkoholikäyminen on tapahtunut 26,500 litran lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa, jonka jälkeen osa siitä on kypsynyt tammitynnyreissä. Viinin sadonkorjuu tapahtuu elokuun lopusta syyskuun puoliväliin.

Tuottaja Casa Santos Lima on perheomisteinen viiniyritys, joka on viljellyt viiniä jo useamman sukupolven ajan. Heidän viinitilansa sijaitsee Portugalin Alenquerissa, n. 45 km Lissabonista pohjoiseen ja he ovat Portugalin yksi suurimmista tuottajista. Yritys toimii ja tuottaa viinejä Lissabonin, Algarven, Alentejon, Vinho Verden sekä Douron alueilta. 90% heidän tuotannostaan palvelee kuluttajia yli 50 maassa ympäri maapallon. Casa Santos Lima on voittanut lukuisia paikallisia sekä kansainvälisiä viinipalkintoja ja heidän hintalaatusuhdettaan on kehuttu Suomen markkinoillakin erinomaiseksi.

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkahilloinen, karhunvatukkainen, kypsän karpaloinen, mausteinen

Tuotenumero: 499608

Alkuperä: Portugali > Vinho Regional Lisboa

Rypäle: Castelao, Tinta Roriz, Touriga Nacional, Syrah, Alicante Bouschet

Alkoholipitoisuus: 13,5

Sokeri: 7.0g/l

Koko: 1,0 l

Tuottaja: Casa Santos Lima

Noutopöytä, pasta ja pizza, porsas