Pizzolato Organic Valdobbiadene Superiore Prosecco Extra Dry

1699

Tuotekuvaus

Korkeimman laatuluokan luomuprosecco!

Huippulaatuisilla kuohuviineillään suomalaisten sydämet valloittanut Pizzolato ylpeänä esittää: upea, tyylikäs Valdobbiadene Superiore Prosecco. Valdobbiadenen ja Coneglianon kuntien välissä sijaitsevilta kukkuloilta, parhailta palstoilta kerätyistä luomurypäleistä ammattitaidolla valmistettu loistokuohuviini. Erittäin vivahteikkaassa viinissä Proseccoille tyypillisten päärynöiden ja omenoiden aromien lisäksi kielellä tanssivat myös eksoottisemmat kivelliset hedelmät, sekä kypsät sitrushedelmät. Pitkään viipyilevä jälkimaku on kuiva ja raikas.

Loistava valinta maljakuohuviiniksi kaikkiin juhliin, sekä seurusteluviiniksi sellaisenaan. Ruokapöydässä tämä herkku viihtyy parhaiten salaattien, erilaisten kalaruokien, sekä tapas-henkisten pikkusuolaisten seurassa.

Kuten Pizzolaton muutkin tuotteet, on tämäkin kaunotar 100 % luomua ja vegaanista, lisäksi viini on tuotettu omien aurinkopaneelien tuottamalla sähköllä, ja tuotannossa käytetty vesi kierrätetty oman vedenpuhdistamon kautta uudelleen käyttöön. Ekologista!

Kokeile ja ihastu!

Kuiva, hapokas, päärynäinen, kypsän sitruksinen, persikkainen, aprikoosinen, hennon yrttinen

Tuotenumero: 515287

Alkuperä: Italia > DOCG Conegliano Valdobbiadene Prosecco

Rypäle: Glera

Alkoholipitoisuus: 11,0

Sokeri: 16,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: La Cantina Pizzolato

Salaatit ja kasvisruoka, rasvainen kala, seurustelujuoma, tapas ja antipasti