Piqueras Syrah Monastrell hanapakkaus

3299

Tuotekuvaus

”EDULLINEN OSTOS” – Viinilehti

Jo lähes klassikon maineessa oleva punaviini! Erittäin monikäyttöinen viini, josta voi löytää pehmeää kirsikkaisuutta ja mehevää luumua hennon mausteisuuden kera. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen sellaisenaan seurusteluun tai vaikka erilaisille liharuoille ja noutopöytiin.

Bodegas Piqueras on perustettu jo yli vuosisata sitten, vuonna 1915. Omistajaveljeksistä Juan Pablo Bonete Piqueras kantaa päävastuun kellareissa viininvalmistuksesta ja Angel Bonete Piqueras hoitaa viinitarhat ja rypäleet. Uusin tulokas Bodegas Piqueraksella on huippuviinintekijä Juan Pablo Cantos Serrano, joka on ansainnut kannuksensa maailmankuulun Vega Sicilian viinintekijänä. Edelleen siis perheomistuksessa oleva viinitalo keskittyy paikallisiin lajikkeisiin sekä erityisesti luonnonmukaiseen viljelyyn. Kaakkois-Espanjassa, Almansassa olosuhteet luomuviljelyyn ovatkin otolliset. Bodegas Piqueraksen viinitarhat sijaitsevat korkealla ylängöllä kalkkikivisessä maaperässä.

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkahilloinen, mustikkainen, karhunvatukkainen, kevyen kaakaoinen, hennon mausteinen

Tuotenumero: 468438

Alkuperä: Espanja >DO Almansa

Rypäle: Syrah, Monastrell

Alkoholipitoisuus: 14,5

Sokeri: 7,0g/l

Koko: 3 L

Tuottaja: Bodegas Piqueras

Pasta, pizza, pikkusuolaiset ja noutopöytä