Piqueras Gran Marius Reserva Superior

1498

Tuotekuvaus

★★★★ – Harmoninen, laadultaan erinomainen -Viinilehti
”EDULLINEN OSTOS” – Viinilehti

Herkullisen roteva ja mehevä lisäys suosittuun Gran Marius viinisarjaan!
Mokkainen ja tumman hedelmäinen makumaailma saa lisää vivahteikkuutta tammitynnyrikypsytyksen tuomasta mausteisuudesta ja paahteisuudesta.
Loistava yhdistelmä hyvän pihvin kumppanina, mutta toimii erinomaisesti myös hyvien juustojen kanssa runsaampana seurusteluviininä.
Tuottajan parhaimmilta viinitarhoilta, vanhoista köynnöksistä pieteetillä kerätyt
rypäleet ovat saavuttaneet Almansan otollisessa ilmastossa optimaalisen kypsyyden. Rypäleiden poiminnassa käytetty vain käsinpoimintaa, jolloin käytettyjen rypäleiden laatu on saatu pidettyä korkeana. Tätä viiniä on kypsytetty 18 kuukauden ajan 300 litran amerikkalaisissa tammitynnyreissä keräämässä runsaampaa aromimaailmaa.

Tuottaja Bodegas Piqueras on perustettu jo yli vuosisata sitten, vuonna 1915. Omistajaveljeksistä Juan Pablo Bonete Piqueras kantaa päävastuun kellareissa viininvalmistuksesta ja Angel Bonete Piqueras hoitaa viinitarhat ja rypäleet. Uusin tulokas Bodegas Piqueraksella on huippuviinintekijä Juan Pablo Cantos Serrano, joka on ansainnut kannuksensa maailmankuulun Vega Sicilian viinintekijänä. Edelleen siis perheomistuksessa oleva viinitalo keskittyy paikallisiin lajikkeisiin sekä erityisesti luonnonmukaiseen viljelyyn. Kaakkois-Espanjassa, Almansassa olosuhteet luomuviljelyyn ovatkin otolliset. Bodegas Piqueraksen viinitarhat sijaitsevat korkealla ylängöllä kalkkikivisessä maaperässä.

Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, luumuinen, kevyen mustikkainen, vaniljainen, hennon mausteinen

Tuotenumero: 925632

Alkuperä: Espanja

Rypäle: Garnacha Tintorera

Alkoholipitoisuus: 14,5

Sokeri: 7g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Bodegas Piqueras

Grilliruoka, tapas ja antipasti, porsas, seurustelujuoma