Piedemonte Cuatro Tierras

1149

Tuotekuvaus

VUODEN VIINIT 2022 -KISA

Piedemonte Cuatro Tierras sai PRONSSIA!

Sarjassa: Euroopan punaviinit, hinta alle 13 euroa

★★★★ – Harmoninen, laadultaan erinomainen –Viinilehti

”EDULLINEN OSTOS” – Viinilehti

Täyteläinen makupommi Espanjasta, jonka makumaailma on herkullisen hilloinen! Erinomainen viini liharuoille, pastalle sekä pizzalle. Tässä punaviinissä on myös pitkään kestävä jälkimaku ja sen voi häpeämättä nostaa kavereiden eteen seurusteluviiniksi. Huippuarvostelut Viinilehdeltä takaavat laadun ja tuottajan suosio Suomessa onkin kestänyt jo toista vuosikymmentä.

Nimi Cuatro Tierras viittaa neljään eri maaperään, joka siis tarkoittaa sitä että viinin neljä eri rypälelajiketta on kasvanut neljällä eri viinitarhalla, joissa maaperä on hieman erilaista. Tästä johtuen tämä punaviini on huomattavasti moniulotteisempi sekä makumaailmaltaan hienovaraisempi, sillä maut tanssahtelevat suuressa synergiassa keskenään ja eri rypälelajikkeet tuovat jokainen oman säväyksensä viiniin.

Piedemonte on perinteitä kunnioittava viinitila, joka sijaitsee aivan kuninkaallisen Oliten palatsin vieressä. Viinitarhat jakautuvat ympäri Olitea sekä suurempaa Navarran aluetta. Maista lasi tätä erinomaista ostosta, ylläty ja löydät itsesi varaamasta matkaa historialliseen Oliteen sekä Piedemontelle.

Luonnehdinta
Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, taatelinen, kevyen luumuinen, mausteinen
Tuotteen yksityiskohdat

Tuotenumero: 923507

Alkuperä: Espanja >DO Navarra

Rypäle: Merlot, Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Garnacha

Alkoholipitoisuus: 14,0

Sokeri: 0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Bodegas Piedemonte

Suositeltavaa ruokaa
Lammas, mausteiset makkarat, noutopöytä ja porsas