Pica-Pau Red

1048

998

Tuotekuvaus

Herkullisen maukas punaviini aurinkoisesta Portugalista!

Makumaailma on täyteläisen mehevä ja siitä on löydettävissä mehukasta tummaa marjaisuutta tyylikkään mausteisuuden säestämänä. Tämä viini on erinomainen yhdistelmä erilaisten liharuokien kumppanina, mutta se on kuitenkin tarpeeksi pehmeä, jotta se toimisi myös seurusteluviininä.
Tämä viini on saanut nimensä tikalta eli Pica-Paulta. Tikka on yleisesti viinitiloilla merkki terveestä ekosysteemistä ja laadukkaasta biodiversiteetistä ja tämä viini onkin kunnianosoitus näille hurmaaville siivekkäille.
Casa Santos Lima on perheomisteinen viiniyritys, joka on viljellyt viiniä jo useamman sukupolven ajan. Heidän viinitilansa sijaitsee Portugalin Alenquerissa, n. 45 km Lissabonista pohjoiseen ja he ovat Portugalin yksi suurimmista tuottajista. Yritys toimii ja tuottaa viinejä Lissabonin, Algarven, Alentejon, Vinho Verden sekä Douron alueilta. 90 % heidän tuotannostaan palvelee kuluttajia yli 50 maassa ympäri maapallon. Casa Santos Lima on voittanut lukuisia paikallisia sekä kansainvälisiä viinipalkintoja ja heidän hintalaatusuhdettaan on kehuttu Suomen markkinoillakin erinomaiseksi.

Täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, tumman kirsikkainen, mausteinen

Tuotenumero: 955718

Alkuperä: Portugali > IG Lisboa

Rypäle: Castelão, Syrah, Tinta Roriz, Touriga Franca

Alkoholipitoisuus: 13,5

Sokeri: 8,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Quinta do Conde

Grlliruoka, nauta, pasta ja pizza, seurustelujuoma