Nugan McLaren Parish Vineyard Shiraz 2018

2298

2098

Tuotekuvaus

Runsaan aromikas punaviini Australiasta suositulta Nuganilta!

Maun tumman hedelmäiset aromit saavat tukea 14 kuukauden tammitynnyrikypsytyksen tuomasta mausteisuudesta ja setrisyydestä, joita säestää hento suklaisuus ja mokkaisuus.

Erinomainen yhdistelmä esimerkiksi laadukkaan pihvin tai muun liharuoan kanssa, mutta toimiipa tämä viini myös seurusteluun esimerkiksi hyvien juustojen kanssa.

Nugan Estate on useasti palkittu niin viineistään kuin myös viinintuottajana. Nuganin menestyksekäs historia juontaa juurensa 1940-luvulle, jolloin Alfredo Nugan muutti Euroopasta Australiaan viljelemään hedelmiä. Pian hän keskittyi viinirypäleisiin, ja alkoi myös valmistaa omia viinejään. Viininvalmistusfilosofiaan hänellä kuului luonnon kunnioittaminen sekä tinkimättömät laatuvaatimukset. Nugan Estate on edelleen saman perheen omistuksessa, ja tilan johdossa on nykyisin kolmas sukupolvi. Uuden sukupolven johdolla viinitilaa on päivitetty tuotantolaitosten modernisoinnilla, pitäen kuitenkin tiukasti kiinni perinteistä, Eurooppalaisista sukujuurista sekä Alfredo Nuganin asettamista korkeista laatustandardeista.

Täyteläinen, tanniininen, luumuinen, suklainen, setrinen

Tuotenumero: 923495

Alkuperä: Australia > McLaren Vale

Rypäle: Shiraz

Alkoholipitoisuus: 14,5

Sokeri: 1,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Nugan Estate

Nauta, riista, voimakkaat juustot ja lammas