Nugan Alfredo Passo Appassimento

1399

1349

Tuotekuvaus

Nugan Alfredo Passo Appassimento on täyteläinen, kypsän hedelmäinen punaviini täynnä makua. Viiniä valmistettaessa tarkkaan valikoituja Shiraz-rypäleitä kuivataan, jolloin osa rypäleen sisältämästä vedestä haihtuu, ja jäljelle jäänyt rypälemehu on merkittävästi aromikkaampaa ja konsentroituneempaa. Näin tuloksena saadaan viini, jonka aromimaailma on pullollaan makuja.

Runsaan hedelmäisestä viinistä voikin aistia niin tummia kirsikoita, hillottuja marjoja kuin kypsän luumuisiakin sävyjä. Jälkimaussa löytyy kiehtovan mausteisuuden lisäksi miellyttäviä maitosuklaisia vivahteita. Täyteläistä makua raikastaa eloisa hapokkuus, ja selkärangan viinille luovat silkinpehmeät tanniinit. Erinomainen kumppani aussityyliin grillatuille lihoille, maukkaalle pihville tai vaikkapa kypsille juustoille. Kokeile myös arkisten kiireiden keskellä ”meditaatioviininä” sellaisenaan!

Nugan Estate on useasti palkittu niin viineistään kuin myös viinintuottajana. Nuganin menestyksekäs historia juontaa juurensa 1940-luvulle, jolloin Alfredo Nugan muutti Euroopasta Australiaan viljelemään hedelmiä. Pian hän keskittyi viinirypäleisiin, ja alkoi myös valmistaa omia viinejään. Viininvalmistusfilosofiaan hänellä kuului luonnon kunnioittaminen sekä tinkimättömät laatuvaatimukset. Nugan Estate on edelleen saman perheen omistuksessa, ja tilan johdossa on nykyisin kolmas sukupolvi. Uuden sukupolven johdolla viinitilaa on päivitetty tuotantolaitosten modernisoinnilla, pitäen kuitenkin tiukasti kiinni perinteistä, Eurooppalaisista sukujuurista sekä Alfredo Nuganin asettamista korkeista laatustandardeista.

Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkahilloinen, herukkainen, kevyen suklainen, eukalyptuksinen

Tuotenumero: 924037

Alkuperä: Australia >South Eastern Australia

Rypäle: Syrah

Alkoholipitoisuus: 14,5

Sokeri: 14,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Nugan Estate

Grilliruoka, voimakkaat juustot, lammas ja nauta