LAB Best In Show Red Hanapakkaus

2499

Tuotekuvaus

Edelleen perheomisteista Casa Santos Liman viinitaloa johtaa nykyään jo viidennessä polvessa Jose Luis, ja hänen veljensä Pedro on luonut kunnioitettavan uran suvun toisen intohimon, Labradorinnoutajien, parissa. Pedro on jo vuosikausia johtanut menestyksekkäästi samaisen suvun omistuksessa olevaa Franco ́s Valley -kenneliä.

Kun LAB -viinisarja on luotu Pedron elämäntyön kunnioittamiseksi, on LAB Best In Show -viinit kunnianosoitus Linnet ́lle, yhdelle menestyneimmistä ja palkituimmista labradorinnoutajista. Linnet keräsi aikanaan mainetta ja kunniaa koiranäyttelyissä ympäri maailmaa voittamalla lukemattomia Best in Show -palkintoja. LAB Best in Show – Linnet ́n muistolle.

LAB Best In Show Red on runsaan täyteläinen, mehevän maukas punaviini, jonka makumaailmaa sävyttävät niin tummat kirsikat, kypsät karhunvatukat, kuin vastapoimitut boysenmarjatkin. Tyylikkäässä, pitkässä jälkimaussa on aistittavissa tyylikästä tammetuksen tuomaa mausteisuutta. Parhaimmillaan maukkaiden liharuokien seurassa, loistava myös kypsien juustojen kaverina.

Täyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, mustikkainen, vaniljainen, hennon suklainen, mausteinen

Tuotenumero: 906308

Alkuperä: Portugali > IG Lisboa

Rypäle: Touriga Nacional, Syrah, Cabernet Sauvignon

Alkoholipitoisuus: 14,0

Sokeri: 8,0g/l

Koko: 2,0 l

Tuottaja: Casa Santos Lima

Porsas, grilliruoka, miedot makkarat, pataruoka