Espiritu de Chile Appasimento Style

1399

Tuotekuvaus

★★★ – Laadukas ja hyvin tehty -Viinilehti

Chilen lämmittävän auringon alla kypsyvät monet laadukkaat ja suositut viinit joita nautimme. Espiritu de Chile- viinit ovat jo yli vuosikymmenen ajan kuuluneet suomalaisten suosikkeihin ja niitä yhdistääkin erinomainen hinta-laatusuhde vuodesta toiseen!

Espiritu de Chile- viinisarja saa jatkoa viinitilan uudesta erikoisviinistä, Appassimentosta! Appassimento- viinit ovat hyvin tunnettuja maailmalla ja varsinkin Italiassa niitä valmistetaan paljon ja laadukkaasti. Kyseessä on viinintekomenetelmä, jossa rypäleitä kuivatetaan lisäten niihin mehevämpää makua sekä täyteläisyyttä. Voidaan siis puhua erittäin makurikkaista viineistä niin kuin myös Espiritu de Chilen tapauksessa.

Viinitilan pääviinintekijä Jon Usabiaga on tiiminsä kanssa löytänyt täydellisen balanssin kuivattujen rypäleiden ja niiden kypsytyksen kanssa. Lopputuloksena on mehevä hillopommi, joka kätkee sisäänsä runsaasti makua, hentoa mausteisuutta sekä jälkimaun lämpöä ja kevyttä makeutta.

Espiritu de Chile Appassimento yhdistetään runsaammille liharuoille aina syksyisistä pataruoista kesän grillisesonkiin. Täyteläisen ja runsaan makumaailmansa ansiosta tämä punaviini sopii myös illanistujaisten juustopöytien ääreen sekä nautiskeluun sellaisenaan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, mustaherukkainen, vadelmainen, luumuinen, mokkainen

Tuotenumero: 909152

Alkuperä: Chile

Rypäle: Merlot, Syrah

Alkoholipitoisuus: 14,5

Sokeri: 6g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Aresti Chile Wine

Nauta, mausteiset ja lihaisat makkarat, voimakkaat juustot ja pataruoat