Drappier Rosé de Saignée Champagne Brut

5298

Tuotekuvaus

★★★★ – Harmoninen, laadultaan erinomainen -Viinilehti

Drappier on ainoa samppanjatalo Alkon valikoimassa joka valmistaa rosé samppanjansa sekä saignée -menetelmällä, että suorittaa pienempien kokojen pullokypsytyksen itse myyntipullossa. Tästä johtuen kyseinen cuvée on poikkeuksellinen samppanja, tuoden korkealaatuisen rosé –samppanjan ihmisten nautittavaksi!Valloittava viini joka on satiinisen pehmeä sekä kevyen mausteinen yhdessä kivellisten hedelmien kanssa jättäen miellyttävän, viettelevän jälkimaun.

Drappier on perheomisteinen samppanjatalo seitsemännessä sukupolvessa, joka on erikoistunut Pinot Noir pohjaisiin viineihin ja erikokoisiin pullo kokoihin, jotka kaikki kypsytetään myyntipullossa.

Drappierin historia ulottuu 1800-luvun alkupuolelle asti Urvillen kylään, jossa tila on edelleen samalla paikalla. Vielä pidempi historia on tilan viinikellareilla, jotka on rakennettu jo 1100-luvulla. Drappier on myös ensimmäinen tuottaja, joka on alkanut viljelemään Pinot Noiria, yhtä samppanjan päälajikkeista, Samppanjan alueella. Drappier pyrkii tuotannossaan luonnonmukaisuuteen ja tilalla on tehty huomattavia panostuksia uusiutuvan energian käyttöön. Luonnonmukaisuus ulottuu myös viineihin sillä he käyttävät viineissään mahdollisimman vähäistä sulfiittilisäystä, jolloin viinit pääsevät kehittymään tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Erittäin kuiva, hapokas, vadelmainen, kirsikkainen, aprikoosinen

Tuotenumero: 906416

Alkuperä: Ranska > AC Champagne

Rypäle: Pinot Noir

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: 8,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Champagne Drappier

Riista, nauta, tapas ja antipasti, grilliruoka