Drappier Quattuor Blanc de Quatre Blancs Champagne Brut

9499

Tuotekuvaus

★★★★★ – Tyylikäs, huippuviini –Viinilehti

”EDULLINEN OSTOS” – Viinilehti

Todellinen samppanjaharvinaisuus! Tämä blanc de blancs samppanja on valmistettu neljästä eri valkoisesta rypälelajikkeesta eli Chardonnaysta, Petit meslieristä, Blanc vraista ja Arbanesta. Maultaan se on ryhdikkään hedelmäinen, hennon paahteisuuden ja kukkaisuuden säestämänä.

Drappier on perheomisteinen samppanjatalo seitsemännessä sukupolvessa, joka on erikoistunut Pinot Noir pohjaisiin viineihin ja erikokoisiin pullo kokoihin, jotka kaikki kypsytetään myyntipullossa.

Drappierin historia ulottuu 1800-luvun alkupuolelle asti Urvillen kylään, jossa tila on edelleen samalla paikalla. Vielä pidempi historia on tilan viinikellareilla, jotka on rakennettu jo 1100-luvulla. Drappier on myös ensimmäinen tuottaja, joka on alkanut viljelemään Pinot Noiria, yhtä samppanjan päälajikkeista, Samppanjan alueella. Drappier pyrkii tuotannossaan luonnonmukaisuuteen ja tilalla on tehty huomattavia panostuksia uusiutuvan energian käyttöön. Luonnonmukaisuus ulottuu myös viineihin sillä he käyttävät viineissään mahdollisimman vähäistä sulfiittilisäystä, jolloin viinit pääsevät kehittymään tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Erittäin kuiva, hapokas, hedelmäinen, sitruksinen, paahteinen

Tuotenumero: 908157

Alkuperä: Ranska > AC Champagne

Rypäle: 25% Arbane, 25% Petit Meslier, 25% Blanc Vrai, 25% Chardonnay

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: 12,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Champagne Drappier

Aperitiivi, vähärasvainen kala, simpukat ja osterit, seurustelujuoma