Drappier Grande Sendrée Rosé Champagne Brut

12999

Tuotekuvaus

★★★★★ – Tyylikäs, huippuviini –Viinilehti

Drappier –samppanjatalon lippulaiva rosé. Viinin maku on rikas ja pyöreä sekä erittäin vivahteikas. Kypsät mansikat, vadelmat ja orvokit yhdistettynä paahteisten nyanssien kanssa jäävät tanssimaan kielen päälle pitkäksi aikaa.

Drappier on perheomisteinen samppanjatalo seitsemännessä sukupolvessa, joka on erikoistunut Pinot Noir pohjaisiin viineihin ja erikokoisiin pullo kokoihin, jotka kaikki kypsytetään myyntipullossa.

Drappierin historia ulottuu 1800-luvun alkupuolelle asti Urvillen kylään, jossa tila on edelleen samalla paikalla. Vielä pidempi historia on tilan viinikellareilla, jotka on rakennettu jo 1100-luvulla. Drappier on myös ensimmäinen tuottaja, joka on alkanut viljelemään Pinot Noiria, yhtä samppanjan päälajikkeista, Samppanjan alueella. Drappier pyrkii tuotannossaan luonnonmukaisuuteen ja tilalla on tehty huomattavia panostuksia uusiutuvan energian käyttöön. Luonnonmukaisuus ulottuu myös viineihin sillä he käyttävät viineissään mahdollisimman vähäistä sulfiittilisäystä, jolloin viinit pääsevät kehittymään tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Erittäin kuiva, hapokas, villivadelmainen, herukkainen, klementiininen, aprikoosinen, briossinen

Tuotenumero: 927387

Alkuperä: Ranska > AC Champagne

Rypäle: Chardonnay, Pinot Noir

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: 8,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Drappier

Aperitiivi, nautiskelujuoma, rasvainen kala, simpukat ja osterit