Drappier Grande Sendrée Champagne Brut 2010

8496

Tuotekuvaus

★★★★★ – Tyylikäs, huippuviini -Viinilehti

Erittäin aistikas samppanja, jolla on hurmaava vaaleankeltainen väri topaasin vivahtein. Herkkä kukkaisuus sekoittuu hunajaisuuden ja marsipaanin kanssa. Viinin saadessaan happea, ilmestyy lasiin uusia aromeita, kuten kvitteni hyytelöä, vadelmahilloa sekä lämmintä briossia. Viinin suositeltu tarjoilulämpötila 7 ’C.

Drappier on perheomisteinen samppanjatalo seitsemännessä sukupolvessa, joka on erikoistunut Pinot Noir pohjaisiin viineihin ja erikokoisiin pullo kokoihin, jotka kaikki kypsytetään myyntipullossa.

Drappierin historia ulottuu 1800-luvun alkupuolelle asti Urvillen kylään, jossa tila on edelleen samalla paikalla. Vielä pidempi historia on tilan viinikellareilla, jotka on rakennettu jo 1100-luvulla. Drappier on myös ensimmäinen tuottaja, joka on alkanut viljelemään Pinot Noiria, yhtä samppanjan päälajikkeista, Samppanjan alueella. Drappier pyrkii tuotannossaan luonnonmukaisuuteen ja tilalla on tehty huomattavia panostuksia uusiutuvan energian käyttöön. Luonnonmukaisuus ulottuu myös viineihin sillä he käyttävät viineissään mahdollisimman vähäistä sulfiittilisäystä, jolloin viinit pääsevät kehittymään tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Luonnehdinta
Erittäin kuiva, keskihapokas, hedelmäinen, aromikas, elegantti
Tuotteen yksityiskohdat

Tuotenumero: 955967

Alkuperä: Ranska > AC Champagne

Rypäle: 55% Pinot Noir, 45% Chardonnay

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: 10g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Champagne Drappier

Suositeltavaa ruokaa
Seurustelujuoma, aperitiivi, blinit, nautiskelujuoma