Drappier Clarevallis Champagne Extra Brut

5498

Tuotekuvaus

Tyylikkään vivahteikas Samppanja perinteikkäältä Drappierilta!
Viinin runsasta hedelmäisyyttä säestää raikas mineraalisuus, joka tekee kokonaisuudesta erittäin tasapainoisen. Mainio samppanja maljankohotukseen, ruokapöytään tai kun haluat nautiskella jotain hyvää.
Clarevallis nimi tulee sisterssiläismunkkien luostarilta, jonka perusti pyhä Bernhard Clairvauxlainen. Rypäleet viiniin poimittu luomupalstoilta, joilla on viljelty viiniä jo 1100-luvulla ja jotka kynnetään perinteisesti hevosten avulla.

Drappier on perheomisteinen samppanjatalo seitsemännessä sukupolvessa, joka on erikoistunut Pinot Noir pohjaisiin viineihin ja erikokoisiin pullo kokoihin, jotka kaikki kypsytetään myyntipullossa.
Drappierin historia ulottuu 1800-luvun alkupuolelle asti Urvillen kylään, jossa tila on edelleen samalla paikalla. Vielä pidempi historia on tilan viinikellareilla, jotka on rakennettu jo 1100-luvulla. Drappier on myös ensimmäinen tuottaja, joka on alkanut viljelemään Pinot Noiria, yhtä samppanjan päälajikkeista, Samppanjan alueella. Drappier pyrkii tuotannossaan luonnonmukaisuuteen ja tilalla on tehty huomattavia panostuksia uusiutuvan energian käyttöön. Luonnonmukaisuus ulottuu myös viineihin sillä he käyttävät viineissään mahdollisimman vähäistä sulfiittilisäystä, jolloin viinit pääsevät kehittymään tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Erittäin kuiva, erittäin hapokas, sitruksinen, keltaluumuinen, omenainen, valkoherukkainen, kermainen, kevyen mineraalinen

Tuotenumero: 591507

Alkuperä: Ranska > AC Champagne

Rypäle: Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay, Blanc Vrai

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: 3,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Champagne Drappier

Äyriäiset, rasvainen kala, simpukat ja osterit, pikkusuolaiset