Drappier Champagne Brut Nature

4998

Tuotekuvaus

★★★★ – Harmoninen, laadultaan erinomainen –Viinilehti

Puhtauteen pyrkivä samppanja, jossa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Myös rikki –taso on pidetty mahdollisimman alhaisena, antaen viinille vapauden ilmaista itseään. Viini on raikas, omenainen, persikkainen sekä aromaattisen yrttinen.

Drappier on perheomisteinen samppanjatalo seitsemännessä sukupolvessa, joka on erikoistunut Pinot Noir pohjaisiin viineihin ja erikokoisiin pullo kokoihin, jotka kaikki kypsytetään myyntipullossa.

Drappierin historia ulottuu 1800-luvun alkupuolelle asti Urvillen kylään, jossa tila on edelleen samalla paikalla. Vielä pidempi historia on tilan viinikellareilla, jotka on rakennettu jo 1100-luvulla. Drappier on myös ensimmäinen tuottaja, joka on alkanut viljelemään Pinot Noiria, yhtä samppanjan päälajikkeista, Samppanjan alueella. Drappier pyrkii tuotannossaan luonnonmukaisuuteen ja tilalla on tehty huomattavia panostuksia uusiutuvan energian käyttöön. Luonnonmukaisuus ulottuu myös viineihin sillä he käyttävät viineissään mahdollisimman vähäistä sulfiittilisäystä, jolloin viinit pääsevät kehittymään tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Erittäin kuiva, hapokas, hedelmäinen, pitkä

Tuotenumero: 938347

Alkuperä: Ranska > AC Champagne

Rypäle: Pinot Noir

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Champagne Drappier

Seurustelujuoma, aperitiivi, blinit, nautiskelujuoma