Drappier Carte d’Or Champagne Brut

4299

Tuotekuvaus

★★★★ – Harmoninen, laadultaan erinomainen –Viinilehti

Drappier samppanja-talon postimerkki samppanja, joka ilmaisee Pinot Noir –lajikkeen aromeita viinissä. Runsaasti kivellistä hedelmää, kuten persikkaa ja kypsää omenaa yhdistettynä pehmeään paahteisuuteen luo voimakkaan ja vivahteikkaan samppanjan, jonka suositeltu tarjoilulämpötila on 7°C.

Drappier on perheomisteinen samppanjatalo seitsemännessä sukupolvessa, joka on erikoistunut Pinot Noir pohjaisiin viineihin ja erikokoisiin pullo kokoihin, jotka kaikki kypsytetään myyntipullossa.

Drappierin historia ulottuu 1800-luvun alkupuolelle asti Urvillen kylään, jossa tila on edelleen samalla paikalla. Vielä pidempi historia on tilan viinikellareilla, jotka on rakennettu jo 1100-luvulla. Drappier on myös ensimmäinen tuottaja, joka on alkanut viljelemään Pinot Noiria, yhtä samppanjan päälajikkeista, Samppanjan alueella. Drappier pyrkii tuotannossaan luonnonmukaisuuteen ja tilalla on tehty huomattavia panostuksia uusiutuvan energian käyttöön. Luonnonmukaisuus ulottuu myös viineihin sillä he käyttävät viineissään mahdollisimman vähäistä sulfiittilisäystä, jolloin viinit pääsevät kehittymään tyylikkäästi ja luonnollisesti.

[/row]
Luonnehdinta
Erittäin kuiva, hapokas, omenainen, keltaluumuinen, greippinen, yrttinen, hennon paahteinen
Tuotteen yksityiskohdat

Tuotenumero: 945177

Alkuperä: Ranska > AC Champagne

Rypäle: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: 8,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Champagne Drappier

Suositeltavaa ruokaa
Aperitiivi, vähärasvainen kala, simpukat ja osterit, sushi