Drappier Blanc de Blancs Champagne Brut

5298

Tuotekuvaus

★★★★ – Harmoninen, laadultaan erinomainen –Viinilehti

Puhtaasti valkoisista rypäleistä valmistettu samppanja. Viinistä löytyy valkoista persikkaa, päärynää, kukkaisuutta kuten pioneita sekä viheromenaa yhdessä kevyen kermaisella briossilla.
Ideaali aperitiivi –samppanja, joka toimii myös pöydässä valkoisten lihojen sekä kylmäsavulohen kanssa.

Drappier on perheomisteinen samppanjatalo seitsemännessä sukupolvessa, joka on erikoistunut Pinot Noir pohjaisiin viineihin ja erikokoisiin pullo kokoihin, jotka kaikki kypsytetään myyntipullossa.

Drappierin historia ulottuu 1800-luvun alkupuolelle asti Urvillen kylään, jossa tila on edelleen samalla paikalla. Vielä pidempi historia on tilan viinikellareilla, jotka on rakennettu jo 1100-luvulla. Drappier on myös ensimmäinen tuottaja, joka on alkanut viljelemään Pinot Noiria, yhtä samppanjan päälajikkeista, Samppanjan alueella. Drappier pyrkii tuotannossaan luonnonmukaisuuteen ja tilalla on tehty huomattavia panostuksia uusiutuvan energian käyttöön. Luonnonmukaisuus ulottuu myös viineihin sillä he käyttävät viineissään mahdollisimman vähäistä sulfiittilisäystä, jolloin viinit pääsevät kehittymään tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, viheromenainen, briossinen

Tuotenumero: 925857

Alkuperä: Ranska > AC Champagne

Rypäle: Chardonnay

Alkoholipitoisuus: 12,0

Sokeri: 8,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Champagne Drappier

Blinit, kana ja kalkkuna, pikkusuolaiset, seurustelujuoma