De Vergy My Paris Secret Ice Edition Blanc de Blanc Dry Tuotekuva tästä

De Vergy My Paris Secret Ice Edition Blanc de Blanc Dry

11,49 €KuohuviiniRanska

Tilaa

Skumppa, jolla on viettelevä salaisuus! De Vergy My Paris Secret Ice Edition Blanc De Blanc Dry on herkullinen skumppa, joka tuo Pariisin nautiskelijan lasiin! Tämä… Lue lisää

Skumppa, jolla on viettelevä salaisuus!
De Vergy My Paris Secret Ice Edition Blanc De Blanc Dry on herkullinen skumppa, joka tuo Pariisin nautiskelijan lasiin!
Tämä skumppa on raikkaan kupliva, vilkas sekä täydellinen nautittava kaikkina vuorokauden aikoina. Loistava yhdistelmä puolikuivaa kepeyttä ja hersyvän raikasta hedelmäisyyttä, joka ihanasti korostuu heittäessäsi jääpalan sen sekaan. Jääpala onkin De Vergy My Paris Secretin suuri Pariisilainen salaisuus.
De Vergy My Paris Secret Ice Edition Blanc De Blanc Dry on aivan kuin hurmaava Pariisi: Pirskahtelevan sykkivä, juuri sopivan syntinen ja parhaimmillaan mihin kellon aikaan tahansa.
Voit myös kehittää kokonaan oman uniikin kikkasi tämän skumpan tuunaamiseen esimerkiksi appelsiiniviipaleen lisäämällä tai voit vapauttaa sen leikkisän puolen valmistamalla siitä oman skumppa-cocktail suosikkisi!
Ei ole väliä onko tilanne täysin arkinen vai onko kyseessä juhlallinen tilaisuus, niin tämä skumppa toimii varmasti aperitiivina sekä ruokapöydässä kalaruokien ja salaattien kumppanina tai jopa vain nautiskelujuomana.
Tämä skumppa on viiden eri rypälelajikkeen harmoninen kokonaisuus. Käytetyt rypäleet ovat kaikille tuttu Chardonnay sekä hieman harvinaisemmat Ugni Blanc, Airen, Colombard ja Durello. Viini on valmistettu luonnollisella käymisellä terästankeissa, jonka jälkeen sitä on kypsytetty kolmen kuukauden ajan. Kuten jo aiemmin mainittu, niin jäiden joukkoon tämän puolikuivan skumpan kaataminen sytyttää sen dynaamisen ja hedelmäisen luonteen. Tämä kupliva tulen ja jään sulautuminen lasissa ei pysy salaisuutena kauaa!
Guillaume De Vergyn historia juurtaa Champagnen alueelle, josta perustaja Guillaume, viidennen sukupolven samppanjaperheen jäsenenä juontaa taitonsa kuohuviinien valmistuksessa. Kuten Champagne –alueella, missä keskitytään parhaimpien rypäleiden ostamiseen eri kasvattajilta, toimitaan Guillaume De Vergyllä samalla periaatteella, valiten tarkasti parhaimmat rypäleet koko Ranskasta.
Ranska on maailman suurimpia ja arvostetuimpia viinintuottajamaita ja siellä tuotetaan valtava määrä erilaisia laatuluokitettuja huippuviinejä ja arkisempia joka tilanteeseen toimivia viinejä.

Luonnehdinta

Puolikuiva, keskihapokas, persikkainen, kevyen raparperinen, kypsän sitruksinen, hennon mausteinen

Tuotteen yksityiskohdat

Valokuva tuottajalta Guillaume de Vergy
Katso lisää viinejä Guillaume de Vergy