Confidencial Reserva

1298

Tuotekuvaus

Maailman yksi arvostetuimmista julkaisuista, Wine Enthusiast Editor’s Choice, antoi tälle salaiselle viinille 92 pistettä!

Tämä punaviini on erittäin mielenkiintoinen ja myös ripauksen harvinainen, sillä ainoastaan omistajaperhe sekä pääviinintekijä tietävät viinin rypälesekoituksen. Huhu kertoo, että viiniin on käytetty yli 10 erilaista rypälelajiketta, joka kyllä näkyy myös maussa! Täyteläinen, voimakas sekä tasapainoinen makumaailma on täynnä kypsää marjaisuutta sekä hentoa mausteisuutta. Jälkimaku on pitkä ja miellyttävä, jättäen veden kielelle. Todellinen makupommi, joka yhdistetään lihalle, juustoille, pataruoille sekä pastoille. Nyt ei kannata epäröidä vaan poimia tämä herkku matkaan, sillä sitä on myynnissä vain rajoitettu erä!

Casa Santos Lima on perheomisteinen viiniyritys, joka on viljellyt viiniä jo useamman sukupolven ajan. Heidän viinitilansa sijaitsee Portugalin Alenquerissa, n. 45 km Lissabonista pohjoiseen ja he ovat Portugalin yksi suurimmista tuottajista. Yritys toimii ja tuottaa viinejä Lissabonin, Algarven, Alentejon, Vinho Verden sekä Douron alueilta. 90% heidän tuotannostaan palvelee kuluttajia yli 50 maassa ympäri maapallon. Casa Santos Lima on voittanut lukuisia paikallisia sekä kansainvälisiä viinipalkintoja ja heidän hintalaatusuhdettaan on kehuttu Suomen markkinoillakin erinomaiseksi. Yrityksellä on myös erittäin läheinen suhde labradorinnoutajiin ja omistajaperheessä harrastetaankin jopa kennelitoimintaa.

Tämä punaviini on peräisin suuremmalta Vinho Regional Lisboan alueelta, joka jakaantuu yhdeksään pienempään DOC- luokiteltuun ala-alueeseen, joissa viiniä on viljelty jo satoja vuosia. Viinitarhat on yleisesti istutettu loiville rinteille n. 100- 220 metrin korkeuteen. Tämä mahdollistaa köynnöksille optimaalisen auringonvalon sekä mereltä puhaltavat ilmastoa viilentävät tuulet. Raikkaat kesäyöt sekä suhteellisen leudot talvet ovat avaintekijöitä alueella kasvavien rypäleiden kypsymiselle. Maaperä Lissabonin alueella on yleisesti savea sekä kalkkikiveä jurakauden ajalta. Alueella kasvatetaan runsaasti sekä kansainvälisesti tunnettuja sekä paikallisia rypälelajikkeita, joista tunnetuimmat ovat punaisista Touriga Nacional ja valkoisista Arinto sekä Fernão Pires. Yleisesti ottaen alue tunnetaan raikkaan hapokkaista viineistään.

Confidencial Reservaa on nyt saatavilla upeassa kuuden pullon puulaatikossa rajoitetun ajan!

Luonnehdinta
Täyteläinen, tanniininen, mansikkainen, karhunvatukkainen, kevyen viikunainen, hennon suklainen
Tuotteen yksityiskohdat

Tuotenumero: 939953

Alkuperä: Portugali >Vinho Regional Lisboa

Rypäle: -

Alkoholipitoisuus: 13,5

Sokeri: 7,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Casa Santos Lima

Suositeltavaa ruokaa
Porsas, nauta, pataruoat ja grilliruoka