Bestheim Grand Prestige Crémant d’Alsace Brut

2499

Tuotekuvaus

Viiniin käytetyt Pinot Blanc- rypäleet ovat peräisin viinitarhoilta Westhaltenin kaupungin läheisyydestä, joissa pääasiallinen maaperä koostuu kalkkikivestä. Tätä kuohuviiniä on kypsytetty 36 kk ajan, jonka ansiosta siitä on havaittavissa runsautta sekä struktuuria huomattavasti enemmän kuin lyhyemmissä kypsytysajoissa.
Suutuntumaltaan viini on hyvin elegantti ja täyteläinen.
Makumaailmasta voi löytää viheromenaisuutta, hentoa marjaisuutta, vaaleaa kukkaisuutta sekä briossia. Todellinen tajunnanräjäyttäjä siis kyseessä!

Tuottaja Bestheim perustettiin alun perin vuonna 1945 nimellä Les Caves de Bennwihr. 90-luvun lopulla Bennwihrin yhdistyessä etelä-Alsacessa sijaitsevan kooperatiivin Westhaltin ja vanhan perheyrityksen Heimin kanssa, syntyi nykyinen Bestheim nimi.
Tänä päivänä Bestheim on teknillisesti yksi Alsacen parhaiten varustautuneita tuottajia Alsacessa. Teknologian tarkoituksena on saada rypäleen herkimmät ja herkullisimmat aromit tuotua itse viiniin. Tästä osoituksena on lukuisat kansainväliset kuin kotimaisetkin positiiviset arvostelut ja palkinnot Bestheimin viineille.

Erittäin kuiva, hapokas, kypsän klementiininen, keltaluumuinen, limettinen, pähkinäinen, hennon paahteinen

Tuotenumero: 917397

Alkuperä: Ranska >AC Cremant d'Alsace

Rypäle: Pinot Blanc

Alkoholipitoisuus: 12,5

Sokeri: 6,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Bestheim

Aperitiivi, äyriäiset, simpukat ja osterit, blinit