Bestheim Grand Prestige Crémant d'Alsace Brut 2012 Tuotekuva tästä

Bestheim Grand Prestige Crémant d’Alsace Brut 2012

19,99 €KuohuviiniAOC Cremant d'Alsace, Ranska

Tilaa

VUODEN KUOHUVIINI 2019 ★★★★★ VIINI-lehti Vuoden Viinit 2019- kisan kultamitalisti! Sarjassa, Kuohuviinit, hinta 13 euroa tai yli. Harmoninen, laadultaan erinomainen EDULLINEN OSTOS VIINI-lehti Viiniin käytetyt… Lue lisää

VUODEN KUOHUVIINI 2019
★★★★★
VIINI-lehti
Vuoden Viinit 2019- kisan kultamitalisti! Sarjassa, Kuohuviinit, hinta 13 euroa tai yli.

Harmoninen, laadultaan erinomainen
EDULLINEN OSTOS
VIINI-lehti

Viiniin käytetyt Pinot Blanc- rypäleet ovat peräisin viinitarhoilta Westhaltenin kaupungin läheisyydestä, joissa pääasiallinen maaperä koostuu kalkkikivestä. Tätä kuohuviiniä on kypsytetty 36 kk ajan, jonka ansiosta siitä on havaittavissa runsautta sekä struktuuria huomattavasti enemmän kuin lyhyemmissä kypsytysajoissa.
Suutuntumaltaan viini on hyvin elegantti ja täyteläinen.
Makumaailmasta voi löytää viheromenaisuutta, hentoa vadelmaisuutta, vaaleaa kukkaisuutta sekä briossia. Todellinen tajunnanräjäyttäjä siis kyseessä!

Tuottaja Bestheim perustettiin alun perin vuonna 1945 nimellä Les Caves de Bennwihr. 90-luvun lopulla Bennwihrin yhdistyessä etelä-Alsacessa sijaitsevan kooperatiivin Westhaltin ja vanhan perheyrityksen Heimin kanssa, syntyi nykyinen Bestheim nimi.
Tänä päivänä Bestheim on teknillisesti yksi Alsacen parhaiten varustautuneita tuottajia Alsacessa. Teknologian tarkoituksena on saada rypäleen herkimmät ja herkullisimmat aromit tuotua itse viiniin. Tästä osoituksena on lukuisat kansainväliset kuin kotimaisetkin positiiviset arvostelut ja palkinnot Bestheimin viineille.

Luonnehdinta

Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, viheromenainen, briossinen

Tuotteen yksityiskohdat
  • Tuotenro: 917397
  • Alkuperä: AOC Cremant d'Alsace, Ranska
  • Rypäle: Auxerrois
  • Alkoholipitoisuus: 12,0%
  • Sokeri: 9,0 g/l
  • Koko: 750 ml
  • Tuottaja: Bestheim
Suositeltavaa ruokaa

Valokuva tuottajalta Bestheim
Katso lisää viinejä Bestheim