Berry Love Day Organic Tuotekuva tästä

Berry Love Day Organic

13,99 €PunaviiniAustraliaLuomu

Tilaa

Hurmaava luonnonmukaisesti viljelty punaviini grilliruoille! Australialaiset ovat tunnetusti mestareita grillaamisen jalossa taidossa, ja osaavat näin myös valmistaa täydelliset grilliviinit. Australian paahtavan auringon alla kypsyneistä Shiraz… Lue lisää

Hurmaava luonnonmukaisesti viljelty punaviini grilliruoille!

Australialaiset ovat tunnetusti mestareita grillaamisen jalossa taidossa, ja osaavat näin myös valmistaa täydelliset grilliviinit.

Australian paahtavan auringon alla kypsyneistä Shiraz ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä valmistuu taitavissa käsissä herkullinen, mehevän marjainen ja mausteinen punaviini, joka on ideaali kumppani grillatuille lihoille sekä pataruoille. Muhkean täyteläinen ja samettisen pehmeä punaviini viettelee kypsällä marjaisuudellaan. Pitkässä jälkimaussa löytyy jännittäviä mokkaisia ja suklaisia sävyjä.

Australian Wine Companya johtaa aina hymyileväinen Con-Greg Grigorius perheineen, ja heillä onkin takanaan jo neljän sukupolven kokemus ja huippuosaaminen viinintekemisestä. Tämä Etelä-Australialainen tuottaja on jo pitkään keskittynyt perinteiseen, luontoa kunnioittavaan viininviljelyyn. Luonnonmukaisesti viljeltyjä viinitarhoja heillä löytyy Etelä-Australian suurimman viinialueen, Riverlandin sydämestä, Monash Valleysta sekä Lovedaysta.
Lovedayn aavikkomaiselle ilmastolle on ominaista kuumat, kuivat kesät sekä kylmät talvet. Ilmasto yhdessä hiekkaisen savimaan kanssa luovat erinomaiset edellytykset luomuviljelylle.

Australia on monipuolinen ja monimuotoinen viinintuottajamaa, mutta kuitenkin kenties tunnetuin runsaista ja täyteläisistä punaviineistään. Viiniä viljellään kaikissa osavaltioissa, mutta valtaosa tuotannosta on keskittynyt viileämpiin eteläosiin. Tärkeimmät rypälelajikkeet ovat Shiraz, Cabernet Sauvignon ja Chardonnay.

Berry Love Day -punaviini tekee jokaisesta päivästä rakkauden päivän!

Luonnehdinta

Täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkahilloinen,boysenmarjainen, suklainen

Tuotteen yksityiskohdat
Suositeltavaa ruokaa