Anciano 35 Year Old Vines Garnacha

1298

Tuotekuvaus

Huippuviini vanhoista viiniköynnöksistä! 

Viiniköynnöksen ikääntyessä satomäärät pienenevät, mutta rypäleiden laatu kasvaa. Köynnös kun ei enää keskity kasvamiseen, vaan laadukkaiden rypäleiden tuottamiseen.

Anciano 35 Year Old Vines Garnachassa on nimensä mukaisesti käytetty yli 35 vuotiaiden köynnösten rypäleitä, ja tämän huomaa maussa! Erittäin maukas viini täynnä kypsää, muhkeaa hedelmäisyyttä ja hillomaisia marjoja. Pehmeät, pyöreät tanniinit pitävät viinin ryhdikkäänä, ja tyylikäs tammi tuntuu pitkässä jälkimaussa kiehtovana mausteisuutena. Loistava kumppani kypsille lihapadoille! Kokeile myös tapashenkisille suupaloille illanistujaisissa.

Anciano -viinien takana on Master of Wine Norrel Robertson, Skotlantilaislähtöinen palkittu viinintekijä, joka on monet viinimaat kierrettyään asettunut keskiseen Espanjaan. Siellä hän ihastui alun perin vanhoihin Garnacha-lajikkeen vanhoihin köynnöksiin, ja niiden kykyyn tuottaa karuissa olosuhteissa huippulaatuisia rypäleitä. Sittemmin hän on niittänyt mainetta niin Garnachan kuin Tempranillonkin tuottajana.

Luonnehdinta
Täyteläinen, keskitanniininen, mansikkainen, kirsikkainen, viikunainen, mausteinen, kevyen tamminen
Tuotteen yksityiskohdat

Tuotenumero: 954107

Alkuperä: Espanja > DO Calatayud

Rypäle: Garnacha

Alkoholipitoisuus: 15,0

Sokeri: 0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: GAW

Suositeltavaa ruokaa
Grilliruoka, porsas, kana ja kalkkuna, pataruoat