4 Uvas

1038

Tuotekuvaus

”Edullinen ostos” – Viinilehti

Supersuositun 2U Duas Uvas punaviinin isoveli, jonka ansiosta tältä suurelta ja täyteläiseltä viiniltä voidaan odottaa paljon. Onhan 2U Duas Uvas suomen suosituin viini!

Tämä viini on malliesimerkki portugalin viinien ja erityisesti Lisboan alueen viinien erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

4 UVas punaviini on kotoisin suuremmalta Vinho Regional Lisboan alueelta, joka jakaantuu yhdeksään pienempään DOC- luokiteltuun ala-alueeseen, joissa viiniä on viljelty jo satoja vuosia. Viinitarhat on yleisesti istutettu loiville rinteille n. 100–220 metrin korkeuteen.

Casa Santos Lima on perheomisteinen viiniyritys, joka on viljellyt viiniä jo useamman sukupolven ajan. Heidän viinitilansa sijaitsee Portugalin Alenquerissa, n. 45km Lissabonista pohjoiseen ja he ovat Portugalin yksi suurimmista tuottajista. Yritys toimii ja tuottaa viinejä Lissabonin, Algarven, Alentejon, Vinho Verden sekä Douron alueilta. 90% heidän tuotannostaan palvelee kuluttajia yli 50 maassa ympäri maapallon.

Casa Santos Lima on voittanut lukuisia paikallisia sekä kansainvälisiä viinipalkintoja ja heidän hintalaatusuhdettaan on kehuttu Suomen markkinoillakin erinomaiseksi. Yrityksellä on myös erittäin läheinen suhde labradorinnoutajiin ja omistajaperheessä harrastetaankin jopa kennelitoimintaa.

Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, kypsän kirsikkainen, kevyen kukkainen, hennon maitosuklainen

Tuotenumero: 919503

Alkuperä: Portugali > Vinho Regional Lisboa

Rypäle: Castelão, Alicante Bouschet, Alfrocheiro

Alkoholipitoisuus: 13,5

Sokeri: 7,0g/l

Koko: 750 ml

Tuottaja: Casa Santos Lima

Pasta, pizza, grilliruoka, porsas ja pikkusuolaiset